Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Alla inlägg med taggen 'blogginlägg'

Zpotlight

I höst lanseras Zpotlight, ersättaren för de banners man tidigare kunde betala för och ett bättre sätt för alla er som t.ex. har något ni vill sälja att nå ut och locka nya besökare. Än så länge är Zpotlight i beta-stadiet (dvs, den är inte färdig och fungerar med största sannolikhet inte alltid bra), men redan nu kan ni som är nyfikna börja testa funktionen utan kostnad.

 

Zpotlight är en sorts annonsplats för blogginlägg. Om man skriver ett blogginlägg som man vill ska nå ut till så många som möjligt, t.ex. för att man har något man vill sälja, så kan man alltså välja att publicera det i Zpotlight.

 

I Zpotlight finns än så länge fem kategorier: Köpes, Säljes, Bytes, Efterlyses och Övrigt. Ett blogginlägg som handlar om att man vill sälja något ska alltså placeras i Zpotlight-kategorin "Säljes". Underkategorin blir den bloggkategori som man valde när man skrev inlägget, förutsatt att den underkategorin redan finns i Zpotlight eller är tillräckligt vanlig på Zoomin. Annars blir underkategorin "Övrigt".

 

Exempel: Om jag vill sälja en gitarr, så skriver jag ett blogginlägg i min bloggkategori "Musikinstrument". Sedan väljer jag att publicera inlägget i Zpotlight under "Säljes".

Om underkategorin "Musikinstrument" redan finns i Zpotlight, eller det finns tillräckligt många andra medlemmar som också använder bloggkategorin "Musikinstrument" i sina bloggar, så kommer inlägget visas i Zpotlight under rubriken "Säljes/Musikinstrument". Annars hamnar det under "Säljes/Övrigt".

Anledningen till att det funkar på detta vis är att det annars skulle bli väldigt många (likartade) underkategorier i Zpotlight, varav de flesta bara skulle innehålla ett fåtal inlägg. Samtidigt kommer nya underkategorier automatiskt tillkomma efter hand, beroende på vilka bloggkategorier ni använder med Zpotlight.

 

Än så länge är Zpotlight gratis, men senare i höst kommer det kosta 20:- att ha ett blogginlägg i Zpotlight i 30 dagar.

 

Tankar och idéer om Zpotlight tas tacksamt emot här i kommentarfältet!

 

Måndagen den 28 september 2009 kl. 16:05

Taggar: , ,

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.