Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Förbättringar av tjänsten och gratissidornas återkomst

Hej Zoomin-medlemmar, hoppas ni njuter av sommaren!

 

Många minns säkert att gratissidorna lades ned 2011. Sedan dess har ekonomin medgett investeringar som gör att vi idag kan nylansera en begränsad gratistjänst, och samtidigt erbjuda betalande medlemmar ett ännu bättre Zoomin.

 

  • Utrymmesbegränsningen i galleriet är slopad. Det finns fortfarande en praktisk gräns för hur många bilder som kan laddas upp, men den ligger såpass högt att det är väldigt osannolikt att ni någonsin stöter på den.
     
  • Från och med idag går det att ha en gratis hemsida på Zoomin.se igen. Gratissidor är annonsfinansierade och starkt begränsade i både funktionalitet och lagringsutrymme för att inte konkurrera med betalande medlemmars hemsidor. Gratissidor saknar bland annat e-post, statistik och webbdisk, är inte lika synliga i sökmotorer, har betydligt lägre bildkvalitet i galleriet samt kan inte ladda upp GIF-bilder. Detta gör dem väldigt resurssnåla. Menyalternativet "Betala för hemsidan" har av detta skäl bytt namn till "Zoomin PRO".
     
  • Ytterligare förbättringar av tjänsten för betalande medlemmar är att förvänta. Gratissidor löper alltid risk att begränsas ytterligare eller om situationen kräver det helt stängas ned, eftersom de inte tillåts riskera tillgänglighet, säkerhet eller svarstid för betalande medlemmars hemsidor. Detta är inskrivet i tjänstens användarvillkor.

 

Frågor? Ställ dem gärna i kommentarfältet nedan!

 

 

Måndagen den 21 juli 2014 kl. 12:51

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.