Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Problem med att ändra sidor eller skriva nya inlägg?

En handfull användare har rapporterat att det bara dyker upp en tom, vit ruta när man klickar "ändra" på en sida eller försöker skriva ett nytt blogginlägg. Än så länge har undertecknad dock inte lyckats återskapa detta problem, och därför skulle jag behöva få mer information från er.

 

Om du hör till dem som har detta problem, vänligen maila info@zoomin.se och berätta vilket operativsystem (t.ex. Mac OS X, Windows XP, Windows 7) och vilken webbläsare (t.ex. Internet Explorer 10, Firefox, Safari) du använder och ge ett konkret exempel på när detta problem uppstår.

 

Prova gärna även med en annan webbläsare (Firefox är bra, gratis och kan laddas ned från http://getfirefox.com) och berätta om det fungerar bättre då.

 

Uppdatering 2013-10-21: Vi kan konstatera att den senaste versionen av Google Chrome inte kan köra redigeringsverktyget. Övriga webbläsare av senaste snitt (Internet Explorer, Safari, Firefox) verkar sköta sig som de ska.

Chrome har den egenheten att den uppdaterar sig själv automatiskt, i övrigt bygger den på samma bas som Safari. Det lutar åt att detta problem beror på en bugg i Chrome, det är i alla fall inget fel som uppenbart går att åtgärda från Zoomins håll, så jag bevakar utvecklingen men får tills vidare avråda från Chrome.

 

Uppdatering 2013-11-03: Vi har hittat ett sätt att kringgå problemet på Google Chrome, så nu ska det gå att redigera sidor och blogginlägg även med den webbläsaren igen.

 

Lördagen den 19 oktober 2013 kl. 16:31

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.