Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Varför fungerar inte SMS-betalningar?

Flera har mailat och frågat varför SMS-betalningar inte längre fungerar.

Zoomins SMS-betalningar hanteras av företaget Mosms. Jag har inte fått någon indikation från dem att det ska vara några problem med hanteringen av SMS-betalningar, men misstänker att det är mobiloperatörernas utskällda påhitt WyWallet som ställer till det för många av er.

 

WyWallet är en gemensam betallösning som mobiloperatörerna tagit fram. För att kunna fortsätta göra SMS-betalningar behöver man skaffa WyWallet.

 

Informationen kring detta skifte har varit genomgående usel från såväl enskilda mobilföretag som WyWallet, men enligt http://wywallet.se ska det räcka med att man SMSar WW till 71798 så ska man kunna fortsätta göra SMS-betalningar som hamnar på mobilfakturan.

 

På förekommen anledning vill jag även påminna om att betala för nästa period i god tid, och att alltid uppge hemsidans webbadress som betalningsinformation (dvs det som står i adressraden när man besöker hemsidan, t.ex. minhemsida.zoomin.se). Annars är risken stor att betalningen inte hinner registreras innan innevarande period gått ut.

 

Onsdagen den 6 mars 2013 kl. 10:42

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.