Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Betala med SMS

Jag har under förmiddagen registrerat ett stort antal betalningar som kom in ovanligt sent från bankgirot. Vad denna fördröjning beror på känner jag inte till, men klart är att det kan ta åtskilliga dagar från att ni sätter in era betalningar tills de faktiskt kommer Zoomin tillhanda - såpass lång tid att inloggningarna riskerar att bli tillfälligt spärrade innan betalningarna har registrerats. Det är inte bra.

 

Som ett snabbare alternativ har jag därför ordnat så att ni även kan betala för en månad i taget via SMS. SMS-betalningar hanteras automatiskt, och dras från era mobilräkningar. Mobiloperatörerna tar ut en ganska väl tilltagen avgift av mig för att hantera SMS-betalningar, men det är svårt att komma ifrån att det är ett väldigt smidigt betalningssätt både för er och mig.

 

Information om hur man går tillväga hittas under "Betala för hemsidan" i administrationsmenyn. För att betala för flera månader i taget, vilket många av er verkar föredra, är det fortsatt bankgirot som gäller.

 

Onsdagen den 5 oktober 2011 kl. 12:19

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.