Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Driftstörningar & kommande serverunderhåll

Ett nätverkskort krånglar under hög belastning på Zoomin.se:s webbserver, vilket leder till driftstörningar.

Att delar behöver bytas ut emellanåt är tyvärr inte alldeles ovanligt - en webbserver jobbar dygnet runt, och i synnerhet på sommaren kan värmeproblem leda till att komponenter som är "måndagsexemplar" slutar fungera.

Detta är varken ett särskilt dyrt eller svårt ingrepp, men det innebär att Zoomin ibland kommer vara onåbart tills problemet är löst. Hoppas ni har överseende med detta. Som alltid gör jag allt jag kan för att ni ska märka av eventuella driftproblem så lite som möjligt.

 

Några har förresten undrat varför bilderna laddas trögt. Detta är dels relaterat till att bildkvaliteten har höjts, vilket gör att de blir lite mer trögarbetade, och dels beror det på att alla som betalar för sina hemsidor har fått sina bilder flyttade från filservern som kraschade i vintras till en ny lagringsplats. Detta medför en del extraarbete på serversidan, men det är ett nödvändigt ont eftersom den gamla filservern - där alla gratissidors bilder fortfarande ligger kvar - sjunger på sista versen. Efter hand som Zoomin "jobbar ikapp" med era bilder så kommer denna prestanda förbättras betydligt.

 

// Theodor

 

Fredagen den 1 juli 2011 kl. 23:42

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.