Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

"Gilla"-knappar vid blogginlägg

Det var som ni märker ganska länge sedan något skrevs här i utvecklingsbloggen. Jag kommer för den skull inte bli långrandig: På allmän begäran visas nu Facebooks "gilla"-knappar längst ned till vänster under varje blogginlägg och bild i galleriet. Dessa kan stängas av i blogginställningarna om man så önskar Dessa kan stängas av på sidan "min profil", under rubriken "Hemsidan" ("Aktivera Facebook-funktioner...") om man så önskar.

 

Märk väl att "gilla"-knapparna visas vid alla bilder och blogginlägg, även lösenordsskyddade och sådana som bara kan ses av era vänner. Säkerhetsinställningarna gäller självklart fortfarande. "Gilla"-knappen medför alltså inte att era inlägg kan läsas av obehöriga.

 

Märk även väl att detta inte heller innebär att era hemsidor på något sätt har blivit kopplade till era eventuella Facebook-konton! Zoomin har inte den blekaste aning om vilka Facebook-konton tjänstens medlemmar har, och kan därför inte ens göra någon sådan koppling. På samma sätt har Facebook ingen som helst insyn i Zoomin.

"Gilla"-knappen är inget annat än ett enkelt och smidigt sätt för era besökare att tipsa om länkar på sina Facebooksidor. Hemsideinnehavarens eventuella Facebook-konto är aldrig inblandat.

 

Onsdagen den 6 oktober 2010 kl. 08:44

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.