Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Fler möjligheter till reklamfri hemsida

För de medlemmar som vill ha en reklamfri hemsida, men känner att det blir för dyrt att betala för att slippa reklamen, finns nu två alternativa möjligheter.

  1. Sponsring
    Högst upp på hemsidan finns en länk med texten "Sponsra?". Där kan dina besökare läsa om hur de gör för att sponsra din hemsida med 5 kronor som går till att hålla din hemsida fri från reklam. Om de vill så kan de även skicka med ett meddelande som visas i din gästbok.
    Om minst var 25:e besökare på din hemsida väljer att sponsra dig, så är din hemsida ständigt reklamfri!
     
  2. Rekrytera nya medlemmar
    För varje ny medlem som skaffar sin hemsida via länken "Skaffa en egen hemsida" högst upp på din hemsida, så får du 100 reklamfria besök. Om minst var 100:de av dina besökare blir medlem på Zoomin, så är din hemsida alltså ständigt reklamfri! Observera att man endast får "betalt" för dem som registrerat sin hemsida via länken på den egna hemsidan.

I båda fallen krävs antagligen ett visst "säljarbete" för att väcka besökarnas intresse.

 

De hemsidor som har många besökare har det för att besökarna uppskattar hemsidans innehåll. Om man vill ha sponsring så kan man därför t.ex. föreslå att om de uppskattar hemsidan och det arbete som ligger bakom den, så får de gärna skänka 5:- för att hjälpa till att hålla sidan reklamfri. Indirekt går pengarna till drift och utveckling av tjänsten Zoomin.se, men att pengarna går till att slippa reklamen upplevs kanske som mer konkret. Prova olika budskap och se vad som funkar!

 

Vad gäller rekrytering av nya medlemmar så är det nog lite enklare - tipsa helt enkelt besökarna om att de kan skaffa egna hemsidor genom att klicka på länken "Skaffa en egen hemsida" högst upp på hemsidan.

Alla rekryteringssystem går att missbruka, men eftersom detta system är byggt så att jag mycket enkelt kan se vilka hemsidor som har rekryterat vilka medlemmar så blir det ganska uppenbart om man har "fuskat" på något sätt. Det uppskattas såklart inte... ;)

 

Man kan läsa mer om sponsring och rekrytering under "Reklamfri hemsida" i administrationsmenyn.

Lycka till!

 

Söndagen den 5 april 2009 kl. 19:09

Allmänt | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.