Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Zoomin <3 Pixlr

I helgen kopplades Zoomin ihop med den svenska onlinebildbehandlaren Pixlr. Detta innebär att alla fotografier (närmare bestämt alla JPG-bilder) i galleriet nu kan redigeras direkt i webbläsaren, helt gratis och utan att man behöver installera något.

 

Klicka bara på knappen "Redigera med Pixlr", så öppnas bilden i Pixlr - har man någon gång använt Photoshop så känner man igen sig på en gång. Därefter kan man bland annat justera färger och ljus, ta bort "röda ögon", rotera bilden, applicera olika effektfilter, och mycket mer. När man är klar så är det bara att välja "spara" så sköter Zoomin och Pixlr resten.

 

Pixlr utvecklas i en otrolig takt trots att det, i likhet med Zoomin, i stort sett är ett enmansprojekt. På http://pixlr.blogspot.com/ kan man läsa senaste nytt samt få en del kul tips.

Och på tal om likheter med Zoomin, så har inte Pixlr heller stöd för GIF-bilder. Däremot går det att redigera PNG-bilder med Pixlr, och inom en snar framtid kommer denna möjlighet även gälla på Zoomin - men än så länge är det alltså endast JPG-bilder i galleriet som kan redigeras.

 

Måndagen den 26 januari 2009 kl. 18:56

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.