Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Statuspanelen lanserad

De senaste dagarnas testkörningar har gått bra, så nu öppnar vi upp statuspanelen för alla Zoomin-medlemmar. Där har ni som sagt en lista över inloggade vänner, systemmeddelanden (t.ex. att man har fått svar på en kommentar någonstans), och sist men inte minst Zoomins nya chatt.

 

Chatten har ett antal rum, vissa med åldergränser. Jag tror att namnen på rummen säger det mesta om vilka ämnen de är tänkta att handla om, så jag hoppas ni finner er tillrätta! Kom gärna med kommentarer och förslag här i bloggen, eventuella felrapporter vill jag dock ha i forumet "hjälp och support".

Och om ni tycker att något "rum" saknas så säg till!

 

Observera att statuspanelen kräver att man har en någorlunda modern webbläsare installerad, som t.ex. Internet Explorer 7 eller Firefox 3. Även de senaste versionerna av Safari, Google Chrome och Opera har testats med framgång.

Internet Explorer 6 saknar däremot funktioner som statuspanelen och chatten behöver, och därför behöver användare av den webbläsaren uppgradera till Internet Explorer 7 eller byta till en annan modern webbläsare för att få tillgång till dessa nya funktioner på Zoomin.

 

Söndagen den 11 januari 2009 kl. 20:10

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.