Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Testa Zoomins nya chatt!

Inom kort kommer Zoomins nya statuspanel lanseras. Den följer med en på hela tjänsten när man är inloggad, och har i dagsläget tre funktioner:

  • Inloggade vänner: en snabb översikt över vilka vänner som just nu är inloggade på Zoomin.
  • Systemmeddelanden: du meddelas t.ex. när någon har skrivit en kommentar på din hemsida, och när du har fått svar på en kommentar som du har skrivit på någon annans hemsida.
  • Chatt: alla inloggade medlemmar kan chatta med varandra "live" i Zoomins nya chatt! Än så länge finns bara ett "rum", men avsikten är att det ska finnas flera chattrum att välja mellan beroende på intresse och ålder. Förslag på chattrum tas gärna emot.

Zoomins moderatorer har idag fått tillgång till statuspanelen, och även du kan testa statuspanelen om du besöker www.zoomin.se (förutsatt att du är en inloggad Zoomin-medlem). Statuspanelen syns längst ned på sidan, och när den är färdigställd så kommer den alltså alltid synas när man är inloggad - oavsett vilken hemsida man befinner sig på. Provkör gärna och lämna kommentarer!

 

Fredagen den 9 januari 2009 kl. 20:39

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.