Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Svar i gästboken och bloggen

En återkommande fråga är varför svar på inlägg i gästboken numera hamnar i den egna gästboken, och inte som tidigare i skribentens gästbok istället. Faktum är att svar på gästboksinlägg hamnar både i den egna gästboken och i skribentens gästbok - detta för att man själv enkelt ska kunna se om man har besvarat ett gästboksinlägg.

Man kan alltså använda gästboken precis som tidigare, och det finns ingen anledning att göra sig besväret att navigera till skribentens hemsida och skriva svaret direkt i hans/hennes gästbok istället.

 

Svar på bloggkommentarer och bildkommentarer hamnar fortfarande ingen annanstans än under den blogg/bild som kommentaren gäller, och det beror inte på tekniska begränsningar utan på att det skulle bli väldigt rörigt om varje diskussion om en bild eller blogg automatiskt skulle förflyttas från ämnet (bilden eller blogginlägget) till gästböckerna. Även om det visserligen skulle vara lättare att se att man har fått ett svar på en kommentar, så skulle det inte finnas någon möjlighet att se vilken kommentar man egentligen har fått svar på eftersom det ursprungliga meddelandet finns i en blogg eller ett album nånstans.

 

Men hav förtröstan, ett mycket enklare och smidigare sätt att få reda på om man har fått svar på en bloggkommentar eller bildkommentar är under utveckling. Det kommer bli väldigt bra, jag lovar.

 

Torsdagen den 8 januari 2009 kl. 08:51

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.