Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Ut med GIF, in med bättre filmkvalitet

Inställningen "högupplöst" gäller numera även filmer som laddas upp till galleriet. Detsamma gäller inställningen för vattenstämpel, med ett visst förbehåll: man kan inte välja bort "Zoomin"-stämpeln på filmen om man har en gratissida.

 

Filmer som laddas upp till ett album som är inställt att vara högupplöst kommer både se ut och låta betydligt bättre än tidigare, samtidigt som filmer som laddas upp till lågupplösta album har ungefär samma bild&ljudkvalitet som förr.

Framåt slutet på veckan hoppas jag ha fått några nya komprimeringsalgoritmer på plats som ska göra att högupplösta filmer tar betydligt mindre plats i galleriet, än så länge kan de breda ut sig ganska rejält (fast det hänger som tidigare väldigt mycket på hur mycket ljud och snabba rörelser det är i filmen). Detta kommer då justeras automatiskt utan att man behöver ladda upp filmen på nytt.

 

Söndagen den 17 augusti 2008 kl. 18:48

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.