Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Veckans uppdateringar & förändringar

 • Stödet för GIF-bilder, vilket har varit livligt omdiskuterat under flera år, har slutligen tagits bort. PNG-bilder fungerar dock fortfarande, vilket innebär att skillnaden i praktiken endast blir att animerade bilder inte längre går att ladda upp till galleriet.
  Galleriet är främst avsett att fungera som fotoalbum, och endast som lagring av bilder som man själv har skapat från grunden och därmed innehar upphovsrätten till. Sistnämnda krav har alltid funnits i användarvillkoren, men ändå bryter 99% av de GIF-bilder som laddats upp mot detta. Beslutet är därför slutgiltigt och odiskutabelt.
   
 • Huvudmenyn har kompletterats så att även menyerna "Galleri", "Webbdisk" och "Vänner & favoriter" har undermenyer för att underlätta snabb navigering.
   
 • Topplistor för senaste & populäraste undersidorna finns att aktivera på sidan "min profil", under rubriken "hemsidan".
   
 • Statistik för undersidorna redovisas i onlinestatistiken som ingår i Zoomin Plus/Biz.
   
 • Ikonen för startsidan blinkar när en ny undersida har kommit till, än så länge saknas dock ett sätt att se vilken undersida det är som har tillkommit... det är på gång.
   
 • Besöksräknaren med ram innehåller antal besökare just nu samt antal besök idag, senaste veckan, och totalt antal besök.

 

Slutligen: Glöm inte sommartävlingen!

 

Lördagen den 16 augusti 2008 kl. 11:48

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.