Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Zoomin öppnar gränserna (litegrann) + kartkul

Från och med idag så kan även boende i Norge, Finland och Danmark skaffa en hemsida på Zoomin. Jag tror inte att intresset för denna tjänst är överväldigande hos våra grannar eftersom den är rakt igenom svenskspråkig, men det har i alla fall kommit förfrågningar tillräckligt många gånger för att jag skulle göra slag i saken.

 

Med anledning av detta så har jag förbättrat kartfunktionen en hel del (http://www.zoomin.se/hemsidor/karta.html). Utöver att kartan visar hela Norden så laddas den betydligt snabbare numera.

 

På sidan "min profil" ser man även en karta över den stad som man uppgett under "min profil". Om man vill att kartan bättre ska visa var man bor någonstans, så kan man precisera texten i fältet "Stad" genom att till exempel skriva "Valla, Katrineholm" i rutan om man råkar vara bosatt i just samhället Valla utanför Katrineholm. Det funkar till och med att ange kompletta gatunamn och adresser, som t.ex. "Djulögatan 69, Katrineholm", om man vill.

 

Medlemmar som har Zoomin Plus kan dessutom lägga denna karta i sin topbox. Kod för detta finns på sidan "min profil", under rubriken "topbox och sidhuvud".

 

Torsdagen den 7 augusti 2008 kl. 20:53

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.