Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Sommartävling!

Släpp fram kreativiteten och tävla om en Canon Digital IXUS 80 (annars behåller jag den själv)! Mer information hittar ni här!

 

Tillägg 26/7: jag har filat lite på reglerna för tävlingen för att ge er kreativitet större spelrum.

I korthet är temat för tävlingen "Zoomin och sommar" - vill man inte skaffa en gratis-t-shirt utan har en annan idé om hur man kan använda Zoomin-loggan i sitt tävlingsbidrag så är det bara att köra på. Enda kruxet är att loggan inte får läggas på i efterhand, man behöver alltså skriva ut/brodera/trycka (osv) loggan på något som används i bilden.

 

Onsdagen den 25 juni 2008 kl. 12:49

Zoomin | Permalänk

 

Städdag på Zoomin

Idag körs lite välbehövligt underhållsarbete i Zoomins statistikdatabas. Ingen information tas bort, utan det handlar mer om automatiserade sorteringar och omkategoriseringar av de 12 miljoner loggposter som ligger där.

Realtidsstatistik (besöksräknare, topplistor, "inloggade besökare" osv) kommer därför inte vara tillgängligt under större delen av dagen.

 

Tillägg (måndag):

Statistikdatabasen städar fortfarande frenetiskt, så realtidsstatistiken kommer inte komma ikapp än på ett tag. Det är inget fel och inget som behöver felrapporteras.

 

Söndagen den 15 juni 2008 kl. 06:39

Zoomin | Permalänk

 

Zoomin Plus/Biz krävs för egen CSS

Några finurliga medlemmar har upptäckt att man kan lägga in egen CSS-kod på sin hemsida (via STYLE-taggen), och därigenom få bort reklamen. Zoomin drivs av en enskild firma med begränsade resurser, och utan reklamen skulle inte gratis hemsidor över huvud taget kunna erbjudas.

 

Alla försök att få bort reklamen från gratissidorna måste tyvärr bekämpas med begränsningar, varför det sedan i morse krävs att man har Zoomin Plus/Biz för att man ska kunna lägga in egen CSS-kod.

 

Fredagen den 13 juni 2008 kl. 08:26

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.