Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

The return of the "läs/skriv e-post"-knapp.

Eftersom många tycker att det är alldeles för krångligt att lägga upp sin e-post i ett e-postprogram så har knappen "läs/skriv e-post" återinförts, men numera måste man godkänna att Zoomin.se inte kan ta ansvar för eventuella fel i den eftersom den är en fristående tredjepartsprodukt (och alltid kommer vara det, oavsett vilken programvara som körs på webbmailen).

 

Zoomin tar fortsatt ansvar för att mailservern (som hanterar er e-post) fungerar, men webbmailen är inte en del av mailservern utan ett sätt av många att läsa och skriva sin e-post. Webbmailen är ett mailprogram, precis som t.ex. Outlook och Windows Mail (fast avsevärt mer primitivt).

 

Webbmailen är därför inte avsedd att användas för att spara och organisera viktiga mail, utan är och förblir ett komplement till ett riktigt e-postprogram.

 

Fredagen den 11 april 2008 kl. 07:56

Zoomin | Permalänk

 

Webbmailen byts ut inom kort, alla sparade mail raderas

På grund av att webbmailen inte fungerar bra (läs: tappar bort sparade mail emellanåt) så kommer den inom kort bytas ut mot en annan produkt.

Alla mail som ni har sparat i webbmailen kommer med största sannolikhet försvinna när bytet görs, varför ni rekommenderas att omedelbart spara alla viktiga mail på era datorer och därefter följa instruktionerna på sidan "e-post" för att lägga upp ert/era e-postkonto(n) i ett riktigt mailprogram istället (t.ex. Outlook, Eudora, eller Windows Mail).

 

För att (tämligen omilt) "uppmuntra" er att börja använda ett e-postprogram istället för webbmailen så tas knappen "läs/skriv e-post" bort. Vill man använda webbmailen så blir man alltså tvungen att manuellt logga in på http://mail.tstorm.se i fortsättningen.

 

Innan ni ställer frågor, var snälla och läs igenom instruktionerna på sidan "e-post" noggrant.

Det vanligaste problemet är att man uppgett sin hemsidas lösenord istället för e-postens lösenord när man försöker kolla sin mail. Hemsidan och e-posten har inte samma lösenord, såvida man inte bytt lösenord på e-postkontot själv. Även detta kan man göra på sidan "e-post".

 

De mail som syns i webbmailens inkorg kommer även hämtas till e-postprogrammet när e-postkontot är korrekt upplagt.

 

Torsdagen den 3 april 2008 kl. 17:19

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.