Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Administrationsmeny

Det börjar bli lite trångt i menyraden, så ikonerna för administration av hemsidan ("min profil", "frågor & svar", "logg" och så vidare) har fått flytta in i en egen undermeny. Håll muspekaren över texten "Administration" när ni är inloggade på era hemsidor, så dyker de upp.

 

Måndagen den 24 mars 2008 kl. 07:59

Zoomin | Permalänk

 

Ny funktion: Loggbok

Uppe till höger i menyraden (när ni är inloggade) finns en loggbok över den senaste veckans händelser på hemsidan. Informationen hämtas ur statistikdatabasen och ligger således även till grund för statistiken som ingår i Zoomin Plus, men loggboken visar vad som har hänt i kronologisk ordning.

Loggboken är en praktisk informationskälla för er som inte vill visa "senaste"-listorna på hemsidorna, och innehåller dessutom lite mer detaljerad information om vad varje besökare har haft för sig.

 

Ändring: Loggboken byter namn till det lite mer vedertagna begreppet "besökslogg".

 

Torsdagen den 20 mars 2008 kl. 13:42

Zoomin | Permalänk

 

Förenkling av forumet

Många med mig har säkert märkt att det ofta är svårt att avgöra om man ska skriva i "hjälp och support" eller "felrapporter" när något inte fungerar som man hade förväntat sig.

Jag har därför ändrat så att man inte längre kan skapa inlägg i "felanmälan", utan om ett inlägg i "hjälp och support" visar sig bero på ett tekniskt fel på Zoomin så kommer inlägget flyttas till "felrapporter" för vidare felsökning och åtgärd.

Om man har problem med någon av Zoomins funktioner så är det alltså alltid "hjälp och support" man ska skriva i.

 

Söndagen den 16 mars 2008 kl. 11:16

Zoomin | Permalänk

 

Nya inställningar under "min profil"

Under rubriken "Privata uppgifter" kan man uppge sitt mobilnummer. Det kommer bland annat användas i en kommande funktion för så kallad microbloggning, t.ex. kommer man kunna skicka in blogginlägg via MMS och små statusuppdateringar via SMS utan att det kostar skjortan. Dessa tjänster kommer jag inte tjäna några pengar på (eller OK, 3 öre per meddelande tror jag att jag går plus i slutänden - efter 1500 meddelanden har jag råd till en hamburgare), och de kommer vara tillgängliga för alla medlemmar på Zoomin. Mer information om detta kommer inom kort.

 

Mobilnumret under "min profil" kommer inte användas för att skicka obeställda meddelanden till er, t.ex. reklam.

 

Under rubriken "hemsidan" kan man välja om det ska visas en liten tårta högst upp till vänster på sin hemsida när man fyller år. Detta alternativ är aktiverat som standard. För er som anser att åldern är oviktig så håller jag med helt och hållet, därför framgår inte hur mycket man fyller - bara att man fyller år.

 

Fredagen den 7 mars 2008 kl. 10:50

Zoomin | Permalänk

 

Bandbreddsproblem

Söndag kväll/natt och måndag kväll/natt har vi enligt ett fåtal rapporter haft bekymmer med bandbredden. Jag är än så länge inte säker på om det beror på att vår internetleverantör har tekniska problem eller om det är någon/några som roar sig med att överbelasta servern, men det har jag för avsikt att utreda under dagen.

 

Uppdatering 09:30: Efter felanmälan till serverhallen så verkar bandbredden ha återställts (med råge). Problemet var relaterat till att de hade startat om en av serverhallens brandväggar i lördags, och jag vidarebefodrar härmed en ursäkt från företaget som driver serverhallen.

 

Tisdagen den 4 mars 2008 kl. 07:03

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.