Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

"Min profil", användarvillkor, och banners

Sidan "min profil" har snyggats till litegrann, så att allting inte längre ligger i en lång rad på sidan. Klicka på respektive rubrik för att komma till önskad avdelning.

Redigeringsverktyget gnäller lite om att det ligger dolt när sidan laddas (ett javascript-fel syns på sidan), men verkar ändå fungera som avsett. Felet är rapporterat till tillverkaren av redigeringsverktyget och förhoppningsvis är det snart löst.

 

Användarvillkoren blivit lite mer liberala. Kravet på att man ska ha Zoomin Biz för att använda sin hemsida för affärsverksamhet stryks, men medlemsnivån Biz finns kvar med fler e-postadresser och högre trafikgräns än Plus. Numera råder även 13-årsgräns istället för 15-årsgräns på Zoomin.

Användarvillkoren har även förtydligats vad gäller hanteringen av kontouppgifter (dvs hemsidans lösenord). Vårdlös hantering av hemsidans lösenord kan leda till att man får sitt konto stängt utan förvarning. Lämna aldrig ut era lösenord till någon annan, inte ens till mig! Se även http://admin.zoomin.se/blogg/permalink-20080115-62400.html.

 

Arbetet med att fräscha upp hemsidornas banners för att passa den nya layouten har även påbörjats, men är inte att betrakta som färdigt.

 

Torsdagen den 14 februari 2008 kl. 18:24

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.