Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Fungerar inte redigeringsverktyget för dig?

Ett fåtal medlemmar har rapporterat att det sedan årsskiftet inte längre går att redigera hemsidan. Den 30/12 uppdaterades redigeringsverktyget till en ny version, och jag har själv provat att redigera de hemsidor som trilskas med Internet Explorer 6 (SP2), Internet Explorer 7, och Firefox på ett flertal datorer utan att drabbas av några problem.

 

Detta innebär troligen att problemet endast uppstår med webbläsare som inte är uppdaterade, eller om man har något tilläggsprogram som är inkompatibelt med redigeringsverktyget.

 

För att lösa problemet, se först till att webbläsaren är uppdaterad. Om man har Windows så kan man göra det på http://windowsupdate.microsoft.com.

Om det inte hjälper (eller webbläsaren inte kan uppdateras pga att man inte har en giltig licensnyckel), prova gärna med webbläsaren Firefox istället.

I sista hand kan man gå in på sidan "Min profil" och välja att återgå till den gamla versionen av redigeringsverktyget. Ändra inställningen "Redigeringsverktyg" under rubriken "Hemsidan" till "version 2.3.1".

 

Torsdagen den 17 januari 2008 kl. 07:23

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.