Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Nytt inloggningssystem på plats

Det blev en så kallad all-nighter (utrikiska för övertid) igår kväll/natt för att slänga ut det gamla rassliga inloggningssystemet, och ersätta det med ett system som jag skräddarsydde för Zoomin. Sedan i förmiddags använder Zoomin det nya inloggningssystemet, och vad jag kan se så har i alla fall några av dem som hade inloggningsproblem igår haft en betydligt smidigare upplevelse. Jag har inte sett några spår av inloggningsproblem i servern heller.

 

Bekräfta/dementera gärna.

 

Tillägg:

I övrigt kan jag informera om att alla nya medlemmar numera får den nya layouten. Det säger kanske litegrann om hur nära den är att lanseras officiellt (då det kommer gå ut information via mail till alla medlemmar som har den gamla layouten).

När ni uppgraderar så kan det hända att textfärg och bakgrund inte längre passar ihop, och det beror på att ni använde en gammal stilmall som var "bakvänd" - den hade egentligen textfärgen som bakgrundsfärg och tvärtom. Det var en väldigt rörig och ologisk lösning och en dylik stilmall kommer därför inte skapas för den nya layouten, utan man får se vilken av de nya stilmallarna som passar bäst och anpassa sin hemsida till den (om man anser att det behövs). Fråga gärna i forumet om det är något speciellt ni behöver hjälp med.

 

Tisdagen den 8 januari 2008 kl. 12:23

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.