Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Ny layout på gång

Arbetet med att fräscha upp Zoomins layout är på gång, och kan följas på denna hemsida samt ett fåtal andra som är med och testar det nya formatet.

 

Den gamla layouten kommer förbli i stort sett orörd, den enda ändringen hittills är att ikonerna för Zoomin Plus/Biz inte längre är röda. När den nya layouten är klar, så kommer alla nya medlemmar få den automatiskt. Existerande medlemmar kommer själva få välja om de vill gå över till den nya layouten eller ligga kvar på den gamla.

 

Den nya layouten handlar egentligen inte så mycket om ett nytt utseende, utan mer om att ge er ännu större möjligheter att utforma era hemsidor på det sätt ni vill. Tidigare har både layout och innehåll samsats i HTML-koden som bygger upp era hemsidor, men med den modernare lösning som nu håller på att införas så styrs layouten av en stilmall (cascading style sheet, CSS). HTML-koden innehåller bara hemsidans text och bild.

Genom att ändra i hemsidans CSS-fil så kan man därmed ändra layouten helt och hållet utan att behöva röra vid HTML-koden. Ett antal stilmallar kommer såklart finnas att välja mellan (denna hemsida använder t.ex. stilmallen "Luft", som helt saknar topbox och topplistor, och theodor.zoomin.se använder Zoomins standardstilmall), men för den som vill ta fullständig kontroll över utseendet på sin hemsida så ger stilmallen helt nya - och i praktiken obegränsade - möjligheter.

 

Fredagen den 4 januari 2008 kl. 09:14

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.