Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Testar skuggeffekter

Bild med ram

 

 

Bild med ram och skugga

 

 

 

Bild med skugga

 

 

Bild med skugga och kant

 

 

Söndagen den 30 december 2007 kl. 15:35

Test | Permalänk

 

Redigeringsverktyget uppdaterat + nya koder för topbox-widgets

Under morgonen har redigeringsverktyget uppdaterats från version 2.3.1 till version 2.5.1. Utöver en mängd buggfixar så finns naturligtvis även en hel del nyheter, varav de jag än så länge upptäckt är att redigeringsverktyget numera fungerar ihop med stavningskontrollen i Google Toolbar och redigeringsrutan växer automatiskt på höjden när man får slut på plats.

 

I kölvattnet av denna uppdatering så har koderna för Zoomins topbox-widgets (besöksräknaren, bildspelet, vädret) förändrats så att de ej längre har en ram och mörk bakgrundsfärg. Ramen fyllde tidigare den funktionen att den visade var respektive widget låg när man redigerade sidan, men numera finns en knapp i redigeringsverktyget (precis till höger om "HTML"-knappen) som man kan klicka på för att få streckade linjer runt alla objekt i redigeringsläget.

Man måste alltså kopiera in koderna på nytt för att bli av med ramarna, och kommer man på att man återigen vill ha en ram runt sina widgets så är det bara att lägga till texten class='widget' precis efter <div i respektive kod. Om det står "<div id=..." så ska man alltså ändra koden till "<div class='widget' id=..." för att få en ram runt sin widget.

 

Tillägg: en sak till har fixats, när man bläddrar efter bilder så sorteras de numera i den ordning som man angett i albumet istället för som tidigare i den ordning de laddades upp.

 

Ännu ett tillägg: ett fåtal personer har rapporterat problem med att textstorlekar helt försvinner. Det verkar vara relaterat till att sidan från början innehåller felaktig HTML, men felet är rapporterat till tillverkaren av redigeringsverktyget.

 

Söndagen den 30 december 2007 kl. 09:34

Zoomin | Permalänk

 

Layoutförändringar

Idag har det julstädats lite på Zoomin. Topplistorna i vänsterspalten har blivit av med den helt meningslösa numreringen och den påflugna fetstilen i all text, och inloggningen på era hemsidor har skalats av litegrann.

 

Under 2008 kommer layouten på Zoomin genomgå en makeover, men innan dess vill jag veta vad ni tycker är bra respektive dåligt med layouten idag. Försök vara så tydliga som möjligt och verkligen sätta fingret på det som är bra/dåligt.

 

Synpunkter tas tacksamt emot i forumet "feedback", tråden heter "Kommentarer till utvecklingsbloggen: Layoutförändringar".

 

Fredagen den 21 december 2007 kl. 13:48

Zoomin | Permalänk

 

Betalningar kan ej längre tas emot via BankGiro

Av administrativa skäl tas betalningar ej längre emot via BankGiro. Ett nytt betalningsalternativ för fakturering är under utveckling.

 

Eventuella betalningar som trillar in på BankGirot kommer givetvis behandlas om möjligt, dock ges inga garantier för hur snabbt betalningen hanteras. Just nu ligger en betalning på 495:- på bankgirokontot som inte kan behandlas, eftersom man ej uppgett vilken hemsida betalningen gäller. Maila support@zoomin.se om detta låter bekant, och berätta vilken hemsida betalningen avsåg.

 

Torsdagen den 20 december 2007 kl. 14:06

Zoomin | Permalänk

 

Efterbehandling av bilder utgår

Funktionen "efterbehandling av bilder i galleriet" har använts i väldigt begränsad utsträckning samtidigt som den krävde stora serverresurser, och utgår därför.

 

Detta är ett första steg i en renodling och förädling av tjänsten Zoomin.se.

 

Torsdagen den 13 december 2007 kl. 09:04

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.