Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Lattjolajban i serverhallen

Inatt gick ett kylaggregat sönder för företaget som driver den serverhall som Zoomins servrar står i. Det fick till följd att en minneskrets i vår server som hanterar statistik och e-post överhettades och gick till de sälla jaktmarkerna. Av denna anledning har statistik och e-post inte fungerat under förmiddagen.

Servern är nu reparerad och på god väg att tillfriskna, men troligen kommer inte e-posten fungera förrän efter lunch. Statistiken som redan tidigare låg efter fördröjs ytterligare ett dygn.

 

Tillägg: Prestandan kommer heller inte vara den bästa på Zoomin förrän problemen de har i serverhallen är lösta. Om några servrar "försvinner", vilket har skett några gånger den senaste veckan pga proppar som gått och havererade kylaggregat, så måste nämligen de andra servrarna kompensera för den förlorade kapaciteten. Era besökare kommer inte märka någon större skillnad, men när man är inloggad på sin hemsida så kommer man märka detta på att sidorna går segt emellanåt. Det beror helt enkelt på att de serveruppgraderingar som har gjorts då inte utnyttjas fullt ut, utan Zoomin går på "sparlåga" tills alla servrar är igång igen. I detta läge prioriteras att (oinloggade) besökare når hemsidorna, det är ju trots allt dem som hemsidorna är till för.

 

Onsdagen den 28 november 2007 kl. 09:57

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.