Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Länktips!

Jag vill tipsa om nystartade http://www.bredbandskollen.se/.

Där kan ni testa hur snabbt er internetuppkoppling kan både ta emot (viktigt när man laddar hem filer och surfar på hemsidor) och skicka (viktigt när man laddar upp bilder till sitt galleri). Jämför gärna med den teoretiska maxhastighet som er internetleverantör uppger - ofta stämmer det väldigt dåligt överens med verkligheten.

 

När jag ändå är i tipsartagen så är http://upprop.nu en annan relativt nystartad tjänst, där man enkelt kan starta namninsamlingar. Varför inte starta ett upprop mot internetleverantörernas glädjesiffror, eller kanske en namninsamling för något man önskar sig på Zoomin?

 

Torsdagen den 25 oktober 2007 kl. 13:38

Zoomin | Permalänk

 

Fortfarande problem med att logga in?

I de allra flesta av fallen beror de få inloggningsproblem som kvarstår på att webbläsaren är buggig och tappar bort inloggningen. Testa att klicka på ikonen "Ladda om sidan/Synkronisera inloggning" om du plötsligt blir utloggad när du byter till någon annans hemsida, eller om du inte längre kan logga in på din egen hemsida.

Ikonen ser ut såhär  och du hittar den högst upp på hemsidan, till vänster om förstoringsglaset och tärningarna.

 

Om man fortfarande använder Internet Explorer 6 så rekommenderar jag starkt att man uppdaterar Windows och Internet Explorer på http://windowsupdate.microsoft.com, eller helt enkelt byter till den avsevärt bättre, säkrare och stabilare webbläsaren Firefox (den är gratis och på svenska, även om hemsidan är på engelska).

 

Torsdagen den 25 oktober 2007 kl. 12:25

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.