Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Mer upptäckter...

Några av er Zoomin-stammisar har fått era webbläsare infekterade av trojanen SIMBAR. Bortsett från att den ser till att ni får en massa popup-reklam i tid och otid, så pekar även mycket mot att den dessutom används för distribuerade överlastningsattacker mot webbsidor. Eller så är den bara extremt dåligt programmerad, oavsett vilket så formligen dränks Zoomin i anrop från denna trojan emellanåt.

 

Gör dig själv och resten av Zoomin en stor tjänst och ladda ned trojandödaren AdAware gratis från http://www.lavasoftusa.com/ (klicka på den gröna knappen med texten "Download Ad-Aware free" och därefter "download now". Välj "kör" om Internet Explorer frågar vad du vill göra med filen).

 

Installera programmet, starta det och välj att starta en scanning ("Scan Now" följt av "Scan"). Följ instruktionerna och låt programmet ta bort allt som den anser är suspekt. Gör det till en vana att scanna datorn med AdAware någon gång i veckan, så kommer du ha en dator och internetuppkoppling som inte slöas ned av en massa illvilliga program.

Det tar en stund, men det är värt besväret.

 

Torsdagen den 14 juni 2007 kl. 23:12

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.