Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Google gillar Zoomin!

Upptäckte nyss att när man söker på "gratis hemsida" på www.Google.se så hamnar Zoomin just nu på första plats av ungefär 2 390 000 sökresultat ("sponsrade länkar", dvs tjänster som måste betala för att komma högt upp i sökresultaten, borträknade).

Som synes hamnar Zoomin bland annat ovanför två av veteranen Sprays sidor, vilket naturligtvis ska tolkas som att Zoomin är dubbelt så bra som Spray. Minst.

 

 

Torsdagen den 10 maj 2007 kl. 12:49

Zoomin | Permalänk

 

Servicefönster no more

Vi har börjat komma tillrätta med prestandaproblemen och har därför inte längre behov av att utföra underhåll på nätterna i samma utsträckning. Servicefönstret mellan 03:00 och 05:00 behövs därför inte.

 

En hel del åtgärder har även gjorts för att komma runt buggar i äldre webbläsare, främst Internet Explorer 6. Ni som haft problem med denna webbläsare ska förhoppningsvis slippa råka ut för att webbläsaren helt sonika kraschar lika ofta som tidigare.

 

Många har uttryckt oro för att Zoomin börjar bli så populärt att servrarna inte längre pallar trycket, men att fler medlemmar tillkommer medför att intäkterna ökar. En ny server är beställd, och kommer förhoppningsvis levereras och driftsättas innan den 31/5.

 

Det kan vara värt att nämna att Zoomin är inte ett i raden av fantasiprojekt som finansieras av riskkapital, alla medlemsintäkter går än så länge till driftkostnader och nyinvesteringar. Jag som äger, driver och utvecklar Zoomin gör det alltså till stor del på ideell basis och på min fritid än så länge, men de ständigt ökande intäkterna pekar mot att jag kommer kunna försörja mig på och arbeta med denna tjänst åtminstone deltid under 2008.

Att Zoomin inte är beroende av riskkapital innebär dessutom att tjänsten finns kvar så länge ni medlemmar gör det, inte så länge någon riskkapitalist håvar in mer pengar. Precis som det ska vara.

 

Torsdagen den 10 maj 2007 kl. 11:05

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.