Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Har hemsidan blivit bredare efter helgen?

Inatt fick jag ett gästboksinlägg som var så kryddigt formulerat att språkfiltret spärrade skribentens hemsida två gånger. Sådant engagemang blir man nästan lite rörd av, särskilt som orsaken till skribentens frustration var att ett fel har blivit rättat.

 

Om din hemsida plötsligt blivit bredare under helgen, så beror det på att du (säkerligen omedvetet) utnyttjat en numera rättad bugg på Zoomin. Se följande länk:

http://www.zoomin.se/hjalp.html#27.

 

Zoomin tvingar alltså inte längre in radbrott på era hemsidor, utan ritar upp sidorna precis som ni designat dem i redigeringsverktyget utan minsta ändring även om sidan svämmat över alla breddar. Man kan göra en startsida som är 1 km bred om man vill, och då och då råkar man faktiskt på hemsidor som medvetet är utformade på just detta lite seriestripliknande sätt. Det ska givetvis vara möjligt att åstakomma denna effekt på Zoomin också.

 

Vad som verkar orsaka viss förvirring är att redigeringsverktyget inte kan växa, varken på bredden eller höjden, men det kan era hemsidor. Det innebär att har man skrivit in 2000 mellanslag i rad på startsidan, så är det precis vad man får även om det inte alltid framgår riktigt så tydligt som man skulle kunna önska i redigeringsverktyget.

Så kom ihåg: mellanslag orsakar horisontella mellanrum - inget annat!

 

Att använda returtangenten för att infoga radbrott där man vill ha dem är alltså en direkt nödvändighet om man vill slippa scrolla sidledes och/eller drabbas av nattliga nervsammanbrott.

 

Måndagen den 25 september 2006 kl. 10:15

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.