Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Nya domännamn (med svenska tecken)

Eftersom jag blir pappa vilken dag som helst så tänkte jag att det är lika bra att jag gör en sista uppdatering av Zoomin innan tillvaron vänds upp&ned. Jag har sett en och annan stresstålig datakonsult bli ett hålögt vrak när familjen utökats, så jag är inställd på att få göra vissa omprioriteringar i livet.

 

Till att börja med kan jag nämna att servern stått och organiserat om statistiken för alla hemsidor hela dagen. Det har varit svårt att komma åt Zoomin nattetid när besökstatistiken har beräknats, så imorse satte jag igång en rejäl omarbetning av den samlade statistiken (3,9 miljoner unika logghändelser har det blivit sedan september förra året).

Det kan ha lett till att Zoomin gått segt och betett sig allmänt skumt emellanåt idag, men detta är hursomhelst en bra grej som gynnar oss alla när det är klart (servern tuggar fortfarande på...).

 

Hemsideadresser med svenska tecken finns nu tillgängliga, men observera att de inte fungerar med Internet Explorer 6 (som de flesta av Zoomins besökare har idag). Internet Explorer 7 får däremot stöd för svenska tecken i hemsideadresser, och framåt jul borde de flesta Windows-användare ha uppgraderat till denna webbläsare eftersom den kommer skickas ut som en kritisk uppdatering via Windows Update. Firefox har haft stöd för svenska tecken ganska länge.

För den otålige så går det alltså bra att byta hemsideadress till en med svenska tecken redan idag, men den som är rädd att förlora besökare som har gamla webbläsare gör klokt i att vänta ett tag.

 

För att ta ett konkret exempel så kan Åsa alltså ändra sin hemsideadress från http://asa.zoomin.se till http://åsa.pånätet.se (eller någon annan av domänerna, se listan nedan) under "min profil".

 

Du kan enkelt kontrollera om din webbläsare klarar av svenska tecken i hemsideadresser genom att besöka http://www.pånätet.se/. Du borde hamna på Zoomin.se:s förstasida. Om det står att sidan ej kan hittas, så är det bara att uppgradera till en nyare webbläsare.

 

De hemsideadresser som går att använda på Zoomin är idag:

*.5min.se, *.bäse.se, *.ezbiz.se, *.filosoferar.se, *.mittspejs.se, *.panatet.se, *.pånätet.se, *.påwebben.se, *.rular.se, *.zmn.se, *.zoomin.se, *.ärhär.nu, *.ärsöt.se.

 

Torsdagen den 21 september 2006 kl. 20:48

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.