Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Nya domännamn på gång

Inom kort kommer det bli möjligt att ha sin hemsida under en annan domän än zoomin.se. De domäner som än så länge är spikade är:

  • ezbiz.se
  • filosoferar.se
  • mittspejs.se
  • rular.se
  • ärsöt.se
  • påwebben.se

Jag vill försäkra mig om att allt kommer fungera som avsett innan jag gör dessa domäner tillgängliga för er, men tänkte att det kanske kan vara av intresse att få veta att det är på gång.

 

Detta innebär alltså att man, om man vill, inom kort kan byta adress på sin hemsida från exempelvis www.theodor.zoomin.se till www.theodor.filosoferar.se. Det kommer kosta en mindre summa att byta adress på sin hemsida (25:- med SMS-betalning), och hela tillvägagångssättet kommer vara helt automatiserat. Givetvis kan man även ändra första delen av sin adress ("theodor" i mitt fall) till något annat när man gör sitt adressbyte.

 

Domännamn med ÅÄÖ fungerar inte med Internet Explorer 6, så dem kommer jag inte göra tillgängliga förrän efter att Internet Explorer 7 har släppts och börjat bli hyfsat spridd.

Fler domännamn kommer säkerligen tillkomma allt eftersom, lämna gärna förslag (men kolla så att de är lediga på www.nic-se.se först).

 

Det går inte att förboka adresser, utan först till kvarn kommer det vara som gäller.

 

Torsdagen den 31 augusti 2006 kl. 22:25

Zoomin | Permalänk

 

Utdragen seghet

Man ska aldrig ropa hej innan man har kommit över bäcken, som nån sa. Och ärligt talat har jag aldrig fattat varför man över huvud taget ska hälsa när man har korsat ett vattendrag, men skit samma.

Vi har fortfarande problem med nätverket som Zoomin delar med en del andra servrar, men det verkar i alla fall gå åt rätt håll nu. Det rycks i lite sladdar då och då varför det ibland blir omöjligt att nå Zoomin igen, men jag hoppas att allt är löst till helgen. Ni märker säkert själva när allt fungerar igen, och om något fortfarande inte skulle fungera emellanåt så kan ni vara alldeles säkra på att jag redan vet om det...

 

Torsdagen den 31 augusti 2006 kl. 12:46

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.