Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Nya funktioner på Zoomin

En ny version av Zoomin har just sjösatts. Nyheter:

  • Välj själv vilka topplistor som ska synas i vänsterspalten på din hemsida under "min profil".

  • "Ladda upp"-knapp i varje album när man bläddrar efter bilder i redigeringsverktyget. Nu kan ni alltså ladda upp bilder när ni bloggar och redigerar hemsidan, utan att behöva gå in i galleriet.

  • Blogga med mobilen! Ni som har en mobiltelefon med Blogger-stöd, t.ex. nya Sony Ericsson K800i, kan uppge ert användarnamn och lösenord på Blogger under "inställningar" i bloggen så kommer era blogginlägg föras över automatiskt till Zoomin när ni publicerar dem.
    För er som inte har Blogger inbyggt i mobilen så går det även att använda Mobispine för att blogga på Zoomin, mer information om detta finns under "frågor & svar", sök på "moblogga".
    Det är numera lika enkelt att blogga som att skicka MMS från mobilen, och bloggandet kan göras helt spontant från exempelvis konserter, stranden, fotbollsmatcher, resor, och så vidare. Ta fram mobilen, knäpp en bild, skriv en titel och en beskrivning, och välj "skicka till blogg". Klart! Inlägget finns på Zoomin inom 15 minuter.
    Det kostar dessutom inget mer än den vanliga trafikavgiften!

  • Möjlighet att spärra IP-nummer på era hemsidor. Bredvid alla icke-inloggades namn finns en liten vit ikon med röd ram och texten "IP". Klicka på denna ikon för att spärra personens IP-nummer. Alla som ansluter till Zoomin från det IP-numret, utom personer på era vänner-listor, kommer vägras tillträde.

 

Slutligen en förändring. Ni kommer förmodligen märka att er besökstatistik sjunker från och med nu och ungefär en vecka framåt. Detta beror på att metoden för att räkna antal besökare har ändrats till att följa rådande standard.

Tidigare kunde en och samma person besöka en hemsida 100 gånger på en dag, och alla dessa besök räknades. Detta kunde missbrukas, och gjorde att statistiken blev missvisande. En hemsida som har 100 olika besökare på en dag måste naturligtvis anses vara populärare än en hemsida som bara har en besökare per dag, oavsett hur ofta han/hon återkommer. Eller hur?

 

Numera räknas bara ett besök per dag och person, återkommande besök under samma dag räknas inte. En liten sidoeffekt av detta är dessutom att belastningen på servern blir mindre, vilket gör att era hemsidor kan laddas snabbare.

 

Fredagen den 14 juli 2006 kl. 01:09

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.