Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Viktigt: Uppdatering fredagen 31/3

På fredag är det dags att sjösätta en ny uppdatering på Zoomin. Denna gång är de flesta av förändringarna rent tekniska, för att förbereda för kommande funktioner.

Dock kommer det införas något som jag misstänker att många inte riktigt gillar, och därför tänker jag nu förvarna och förklara litegrann i förväg.

 

Från och med den 31/3 kommer alla medlemmar på Zoomin behöva uppge sitt personnummer i sin profil. Detta är något som jag själv inte känner mig helt tillfreds med, men antalet falska registreringar och ofta tillhörande bedrägeriförsök stiger stadigt varför jag inte längre anser mig ha något val. Många gratistjänster på nätet har infört detta krav, och jag förstår varför - det kostar oerhört mycket tid och energi att städa upp efter bedragare, som dessutom har en tendens att återkomma under nytt namn efter en kort tid.

Jag ägnar mig mycket hellre åt de 99% av Zoomin-medlemmarna som har ärliga avsikter.

 

Jag tror och hoppas att denna åtgärd ska minska problemen drastiskt, eftersom ett personnummer går att verifiera (personnummer är offentlig handling, vem som helst kan exempelvis ringa till skattemyndigheten anonymt och be om mitt personnummer). I allvarliga fall kan jag spärra ett personnummer på Zoomin, istället för att spärra en massa IP-nummer vilket alltid drabbar oskyldiga och oftast ändå inte gör någon större nytta.

 

Era personnummer kommer alltså endast användas för att kontrollera att de användaruppgifter som uppges är sanningsenliga, inget annat! Ni kommer fortfarande kunna vara helt anonyma gentemot övriga Zoomin-användare, och era personuppgifter kommer givetvis inte spridas vidare på något sätt.

 

Onsdagen den 29 mars 2006 kl. 14:04

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.