Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Viktigt! Läs detta!

Det finns tyvärr idioter överallt, och på Internet tror de sig ha fritt spelrum.

 

På en del av Zoomin's hemsidor har någon under gårdagen skrivit saker som milt uttryckt är stötande. Vad personen i fråga förmodligen inte visste är att hans IP-adress loggades, så att den kan bifogas en polisanmälan. Det räcker nämligen med en IP-adress och en tidstämpel för att man ska kunna spåra en person på Internet - och här på Zoomin loggas allt som varje besökare gör och sparas i en databas.

Tänk på att när ni lägger upp bilder i ett album som alla kan titta i och kommentera så kommer de inte bara beskådas och kommenteras av era vänner, utan även av allehanda pervon (som även kan kopiera bilderna och använda dem i andra sammanhang på förvånansvärt fantasifulla sätt). Använd säkerhetsfunktionerna och sätt lösenord på album som innehåller bilder som ni inte skulle vilja visa för Pelle Pervers.

 

Skulle ni råka ut för någon form av trakasserier, rapportera det omgående så kommer jag hjälpa dig att ta fram all information som behövs för att identifiera personen i fråga.

 

Lördagen den 5 november 2005 kl. 20:33

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.