Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning

För förslag, supportfrågor och felanmälningar, maila info@zoomin.se.

Personlig support kan tyvärr endast erbjudas i mån av tid - svar kan alltså dröja!

Blogga och ladda upp bilder från din iPhone eller Android-telefon

Nu när semestrarna sätter igång kan det kanske passa med en ny app till din iPhone eller Android-lur?

 

Med appen Zoomin kan du ladda upp bilder och skriva blogginlägg direkt från din smartphone. Det är väldigt enkelt: när du startar appen första gången så skriver du in din hemsideadress (t.ex. minhemsida.zoomin.se, utan "www" och "http://") och lösenordet till din hemsida.

 

  

Tryck därefter på "Ta ett nytt foto" för att ta en bild, eller "Välj ett foto" för att välja en bild som redan finns sparad på telefonen.

Om du nu trycker på "Ladda upp" så laddas bilden upp till ett album med namnet "Uppladdat" i ditt galleri. Albumet skapas automatiskt.

Om du dessutom skriver en text innan du trycker på "Ladda upp", så publiceras ett blogginlägg i kategorin "Moblogg" i din blogg tillsammans med bilden.

Anpassa inställningarna i albumet och bloggkategorin som vanligt för att bestämma vilka som ska kunna se sådant som du laddar upp från mobilen.

 

Appen fungerar även när du inte har en uppkoppling. Bilder och texter som du väljer att ladda upp läggs automatiskt på kö, och laddas upp till din hemsida så snart din telefon får en internetanslutning.

 

Appen laddades upp till Google Play och Apple App Store i veckan, så Android-användare kan ladda ned appen redan idag från Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.tstorm.zoomin

 

iPhone-ägare får tyvärr invänta att Apple granskar och godkänner appen för publicering i App Store. Så snart Zoomin finns att ladda ned till iPhone så kommer det meddelas här.

 

Kostnad: 0 kr. Ha en skön sommar!

// Theodor

 

PS. Har ni haft svårt att nå Zoomin idag? Det beror på att vår DNS-hanterare Loopia klantade sig med en uppdatering inatt och slog ut en stor del av internettrafiken i Sverige. De verkar ha fått ordning på det nu. DS.

 

Fredagen den 29 juni 2012 kl. 16:25

Zoomin | Permalänk

 

 
nil

Här bloggar vi som driver och utvecklar Zoomin om nyheter, förändringar, och övrigt relaterat till tjänsten Zoomin.se.

 

Taggar

Zoomin domännamn höststädning Zoomin Pro rekrytering tävling Medlemsforum Nabble Nya Zoomin annons internationella kvinnodagen Tjejjouren.se Bloggar.se bloggkategorier kategorisera taggar annonsplats blogginlägg Zpotlight Minnesljus.se Regnbågsbron.org

Kategorier

Allmänt

Moblogg

Test

Zoomin

Arkiv

 2018

 2017

 2016

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

 2006

 2005

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.